1+1 Stüdyo Daire Beyaz Tasarım


1+1 Stüdyo Daire Beyaz Tasarım


Stüdyo daire olarakta malum 1+1 dairelerin dekorasyonu, alanın kısıtlı olmasından dolayı normal ölçülerdeki dairelerden daha zor olsa gerek.

1+1 ev dekorasyon örnekleri
1+1 ev tercihinde bulunan kişiler ya bekar kişiler veya yeni evlenmiş olup çocuğu olmayan kişiler olarak tanınmaktadır. Bu kişiler ev dekorasyonunda mutfak, oturma odası döşek odası dekorasyon fikirlerinden yararlanmaktadır.

Mutfak ve oturma odasını birleştirip tek oda olarak kullanan kişilerin rakamsı çoktur. Bunlar şık ve dikkat çekici renk kurmacamları arasından seçimlerde bulunarak güzel bir oturma grubu ile salonlarını renklendirmektedirler. Bu tarz evlerde genel olarak amerikan mutfağı tipinde mutfak olup salonla beraber kullanım gerçekleştirilmektedir. Döşek odalarında da şık ve uygar görünümler oluşturularak şık ortamların oluşumuna rehberlik edebilirsiniz. Konforlu ve huzurlu mobilya tercihiniz ile odalarınızda büyüleyici görünümler oluşturarak romantik ortamlar yaratabilirsiniz. Döşek odalarınızda kullanacağınız farklı abajur seçenekleri, farklı lamba örnekleri, renkli kırlent modelleri, duvar tablosu çeşitleri, renkli duvar kağıtları, çeşitli nebat tipleri, portatif şamdan ve mumluklar sizler için mükemmel birer seçim olacaktır.


Evin uygun kısımlarında kullanılacak dekoratif ayna seçimlerinizde ortamlarda gün ışığı oluşumunun yanı sıra değişim oluşturacaktır.



Share on Google Plus

About Unknown

0 yorum:

Yorum Gönder