2016 TAKI MODELLERİ

2016 takı modelleri




Adam ve bayanların ortak aksesuarları olan takılar geçmişten günümüze giyim tarzımızda her vakit etkili olmuştur. Geçtiğimiz yıllarda olduğu benzer biçimde 2016 takı modelleri yeni ve biçim modeller ile erkekler ve özellikle bayanların vazgeçilmezi olacaktır. Bayanların vazgeçilmezi olan ve harika tamamlayıcılar olan takılar çekici hanımefendilerın eğer olmazsa olmazı arasında yer ediniyor.

Her yıl farklı modeller ve kurmacamlar ile daha göz alıcı aksesuarlara dönüşen takılar 2016 senesinde bir miktar geriye dönüş meydana getirecek diyebiliriz. Bu yılda sallantılı küpeler revaçta olacakken özellikle efsunk halkalı küpeler 2016 takı modelleri içinde en çok tercih edilen modeller olacak gibi duruyor. 2016 kolye modasında ise tercihler uzun kalın zincirlerden yana olacak şeklinde görünüyor.

Klasik takı modasından her geçen sene uzaklaşılırken bu yıl tercih edilecek bir öteki aksesuar ise eklem yüzükleri olacak şeklinde duruyor. çoğu zaman narin kurmacamı ve altın gümüş seçenekleri ile ince uzun parmaklı hanımefendilerın daha çok tercih ettiği eklem yüzüklerini bu sene sıkça göreceğiz.

Takı dendiği zaman genel olarak kadınlar akla gelse de 2016 takı modelleri içinde erkekler içinde yeni modeller bulunmaktadır. Aksesuar kullanımı erkekler arasında pek yaygın olmasa da 2016 yılında erkekler aksesuar seçimlerinde özellikle deri ve gümüş ağırlıklı modeller satışta olacak ve takı kullanmayı seven erkekler tarafınca tercih edilecektir. Takı seçimlerinizin kıyafetinizle uygun bulunmasına ve sizi yansıtmasına önem veriniz diyor ve iyi alışverişler diliyoruz.
















Share on Google Plus

About Unknown

0 yorum:

Yorum Gönder