2016 YAZ BAYAN ÇANTA MODELLERİ

2016  ilkbahar-yaz sezonuna damga vuracak bayan çanta modelleri...





Bir kıyafetin eğer olmazsa olmazı, çoğu zaman da son dokunuşudur çantalar. Bu yüzdendir hanımefendilerın pabuçlar kadar çantalara da gösterdiği özen. Dünyaca ünlü kurmacamcıların bu özel parçalar için her yıl ürettiği bambaşka modeller ise, kombinlere katacağımız ışığın, enerjinin, alışılmadıklığın yahut zerafetin anahtarı şeklinde. 2016 ilkbahar-yaz sezonu yine çok renkli ve hareketli çanta trendleri ile bayanların gönlünü fethediyor. Baş sıralara koyduğum trendler ise en sıradışı olanlar...

Hayvan, yiyecek, meşrubat veya obje figürlü çantalar, kombinlerine biraz espiri katmak ve farklı görünmek isteyen kadınların favorileri olacak şeklinde görünüyor. çantaların üzerinde yer alan iki bakan göz de hayli dikkat çekici değil mi? 2016 ilkbahar-yaz kadın çanta modelleri arasında değişmeyenler, püsküllü ve hayvan desenli olanlar. Bir clutch her hanımın gardırobunda olması ihtiyaç duyulan bir parça iken, yarım ay ve metalik çantalar bu sezonun iddialı modelleri arasındaki yerini aldı bile. Retro tarzı yansıtan kutu çantalar ile, daha maskülen stiller için efsunk el çantaları ya da oversized modeller için "birbirleri ile yarışıyor" dersem, yanlış söylemiş olmam. 
Zincir saplı çantalar klasik biçimı seven kadınların değişmez modellerinden ama, "biraz farklılık da iyidir" diyenlerdenseniz, saplı çantaları deneyebilirsiniz. Bel ve sırt çantaları spor kıyafetlerin ayrılmaz parçalarıyken, "iki çantayı birarada tak koluna çık" periyodu de resmen başlamış durumda, benden söylemesi. 

2016 ilkbahar-yaz sezonuna ilişkin bütün çanta trendleri aşağıdaki maddelerde yer alıyor. Bunları incelerken, ihtiyacınız olan bayan çanta modelleri  listesini de yapmayı dikkatsizlik etmeyin.

1- Hayvan Figürlü Çantalar
2- Yiyecek - İçecek Figürlü Çantalar
3- Obje Figürlü Çantalar
4- İnsan Yüzü Figürlü Çantalar
5- Püsküllü Çantalar
6- Bel Çantaları
7- Kutu Çantalar
8- Yarım Ay Çantalar
9- Metalik Çantalar
10- Zincir Saplı Çantalar
11- Clutchlar
12- Büyük El Çantaları
13- Kürklü Çantalar
14- Hayvan Desenli Çantalar
15- El Çantaları
16- Saplı Çantalar
17- Oversized Çantalar
18- İki Çanta Birarada
19- Grafik Desenli Çantalar
20- Kıyafetlerle Aynı Desen Çantalar
21- Beyaz Çantalar
22- Şeffaf Çantalar
23- Sırt Çantaları
24- Hasır Çantalar
Share on Google Plus

About Unknown

0 yorum:

Yorum Gönder