En iyi, en güzel (ülkü) popo şekli nasıl olmalıdır?

En iyi, en güzel (ülkü) popo şekli nasıl olmalıdır?

En Güzel (ülkü) olarak anılan popo şekline ulaşmak çok zor mu

Estetik, plastik ve rekonstrüktif cerrahi uzmanı op.Dr. Fatih dağdelen “güzellik ile alakalı tanımlamaların kültüre ve yaşanılan döneme göre değişmesi şeklinde, popo içinde farklı toplumlara göre farklı estetik sekalarıbulunur. Günümüzde de her toplumda kişiden kişiye popo şekli değişiklık gösterir. Yinede günümüzde yaygın olarak yuvarlak, arkaya doğru çıkıntılı, ancak fazla kaslı olmayan, dar, yanlara doğrutaşma yapmayan ve alt-üst mesafesi kısa olan kalça şekli ülkü popo olarak tanımlanabilir.”

En Güzel (ülkü) popo şekline nasıl kavuşulur?

“efsunk ve geniş kalçalarda liposuction yöntemi ile yağ fazlalıkları alınarak yine şekillendirme yapılabilmaktadır. Popoda doku (deri) yetersizliği olan durumlarda ise dolgu enjeksiyonu ve popo protezleri ileideal popo şekli oluşturulabilir. Popoda aşırı doku sarkması olan hastalarda ise fazla ve sarkmış olan dokunun alınarak bununla beraber germe işlemi de yapılabilmektedir.”

Liposuction ile popo estetiği

“daha geniş, dolgun, yayvan olan kalçalardan liposuction işlemi ile yağ alınmakta, daha kalkık, dik ve diri kalça oluşturmak için lüzumlu olan bölgelere de hastanın kendisinden alınan yağ enjekte edilmektedir. Böylece şahıs daha şekilli, diri, dolgun ve çıkıntılı bir kalça şekline kavuşabilmektedir. Bu prosedür liposuction tekniği ile başarılı bir halde gerçekleştirilebilmektedir.”

Implant tekniği ile popo estetiği



“popo protezi operasyonları genel anestezi (genel uyutma) uygulaması ile gerçekleştiler. Ameliyat ortalama 1 ile 1,5 saat kadar sürmektedir. Orta hattan yapılan bir kesi(kesim) işlemi ile popo protezi müsait tasarıma müsait bir halde yerleştirilmektedir. Bu operasyonunun peşinden hastanın genellikle 1 gün hastanede kalması gerekebilir.Uygulanan prosedürün türüne(oluşumuna) gore değişim gösterse de 7 yada 10 gün içindehasta düzgüsel yaşantsıcaklıkna dönülebilmektedir.”

Share on Google Plus

About Unknown

0 yorum:

Yorum Gönder