Halkbank İnternet Şubesi Şifresi (Web) Nasıl Alınır?

Halkbank internet şubesi şifresi (web) nasıl alınır?



Halk bankası web bankacılığını kullanabilmeniz için şifre alma işleminin iyi mi gerçekleştiğini bu makaleden öğrenebilirsiniz.
Halk bankası internet şubesi vesilesiyle para transferlerinizi, ödemelerinizi, kredi işlemlerinizi yada kredi kartı güncellemelerinizi banka şubesine gitmeden evinizden, çalışmış olduğunız yerden yahut seyahatteyken gerçekleştirebilmeniz mümkün. Bireysel kullanıcılar ve kurumlar müşteriler için hazırlanmış halk bankası web platformu yardımıyla hesaplarınıza anında ulaşabilir istediğiniz işlemi gerçekleştirebilirsiniz.
Halk bankasi web şubesine şifre alma
Halkbank web şubesinden hesap bilgilerinizi imajlemek, havale yada eft gerçekleştirmek, satmaca, sgk, mobil ödemelerini yapmak, döviz, altın veya fon işlemlerinizi yapabilmek istiyorsanız en yakın halkbank şubesine giderek, bireysel müşteriler için hazırlanmış başvuru formunu doldurarak şifre alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Bankanın kurumsal müşterisiyseniz kurumsal müşterilere özel hazırlanmış müracaat formunu doldurmanız gereklidir.
Başvuru formunuz bankanız tarafından onaylandıktan sonrasında geri kalan işlemleri web üzerinden yapabilirsiniz. Halkbank internet sitesine giriş yaparak (www.Halkbank.Com.Tr) ilk kez kullanacağınız için parola üretmeniz gerekiyor. Bu işlemi iki şekilde halledebilirsiniz. Bunlardan ilki 444 0 400 numaralı halkbank temsilcilerini arayarak yardım istemektir.
Ikinci yol ise kartla giriş uygulamasını kullanmaktır. Kartla giriş bölümüne geldiğinizde sizlere 3 çeşit kart tipi sunuluyor. Hangi tip karta sahipseniz onu işaretleyerek, kartınızın son 6 hanesini, son kullanma tarihini ve cep telefonu numaranızı yazarak devam ediniz. Sırayla şifre ve kart doğrulama sayfalarını tamamlayarak parolanızı oluşturabilirsiniz.
Halk bankası web şubesi şifreniz oluşturulduktan sonra yeniden bankanın web sitesine gelerek satın alan numaranız ve parolanız ile giriş yapabilirsiniz. Peki, bankanın internet şubesi ne kadar güvenilir? Halk bankası müşterilerine şifrebaz, sms şifre ve şifrebaz cep tek kullanımlık şifre seçenekleri sunarak güvenilirğe önem vermektedir. Bu şekilde internet şubesine güvenilir bir giriş yapar ve işlemlerinizi rahatlıkla yapabilirsiniz.
Halk bankasi web şubesi şifre blokesi
Halkbank dialog'u arayabilirsiniz. Temsilcilerin yönlendirmesi ile yeni bir şifre oluşturarak şubesiz bankacılığı kullanmaya devam edebilirsiniz. Tabi bu şifrenin minimum bir küçük harf, en az bir rakam ve en az bir efsunk harf içermesi ve minimum 6 karakter olması gerekmektedir. Sistem ancak böyle hazırlanan şifreleri kabul etmektedir.
Bireysel müşteriler bankanın resmi internet sitesi üzerinden deyeni şifre alabiliyorlar. Bunun için bankanın sitesine girdikten sonra blokeli linkine tıklayarak kartla giriş sayfasına yönlendirilmelisiniz. Bu sayfada sırası ile şifre, kart doğrulama, parola ve başarılı parola seçeneklerini tamamlayarak yeni şifre oluşturabilirsiniz. Kurumsal müşterilerin ise halk bankası şubesine giderek yetkililere bilgi vermesi gerekmektedir.
Web şubesine giriş yaptıktan sonra belirli bir sürenin geçmesinin arkasından kartınız kısıtlanır ve işlemlerinize devam edemezseniz alan kişi hizmetlerini arayarak yardım alabilirsiniz. Sesli cevap sistemiyle işlemlerinizi tamamlamak için önce 4 sonra 3'ü tuşlamanız yeterlidir. Sms şifre kullanıp cep telefonu numarasını kayıt esnasında yanlış verenler ise 0850 222 0 400 numarasını arayarak, telefon bankacılığı ile numara güncelleme işlemlerini gerçekleştirebilirler.

Share on Google Plus

About Unknown

3 yorum: