Durağan (Sabit) Faizli Kredi Nedir?

Durağan (Sabit) Faizli Kredi Nedir?



Kredi çekmeye karar verdiniz. Ilk akla gelen sorular: ürem oranları kredi almak için uygun mu?

Sabit faizli kredi veren bankaların kampanyaları nelerdir?Kredi çekmeye karar verdiniz. Ilk akla gelen sorular:kredi faiz oranları kredi almak için uygun mu? ürem ne zaman düşer? Ya şimdi yüksek faizle kredi çektikten sonra faizler düşerse? Birazcık daha beklemeye mi karar verdiniz; peki neye bakılırsa?

Sabit faizli kredilerin avantajı piyasadaki belirsizlik ortamında ürem artışlarının olumsuz etkilerine karşı size sığınacak liman sunmasıdır. Piyasada ürem oranları dalgalansa da siz bundan etkilenmeden finansman ihtiyacınızı belirlediğiniz ürem oranıyla karşılamaya devam edeceksiniz. Belirleyeceğiniz vade seçeneği ile her ay ödeyeceğiniz durağan meblağı ön görebileceksiniz. Risk sevmiyorsanız bu tip krediler tam size gore.

Faizler artarsa ne olur? Siz bundan etkilenmezsiniz. Düşük faizle aldığınız kredi aynı koşullarda sürer.

Faizler düşerse ne olur? Yüksek faizle ödemeye devam etmezsiniz; kredinizi kapatır ve güncel ürem oranlarıyla kredinize devam edebilirsiniz.
Birfazlaca banka çeşitli adlar altında sabit faizli kredi hizmeti vermektedir.

Iş bankası "durağan faizli rotatif (bch) kredisi ürünü ile alakalı malumat almak için size en yakın şube'yi sayfamızdan bularak malumat alabilirsiniz: iş bankası şubeleri

Durağan faizli tarımsal krediler içinde tarım bankası'nın durağan faizli tarımsal mekanizasyon kredisi öne çıkmaktadır. Reel veya tüzel kişilerce kullanılabilen bu kredi ile zirai kredilendirme belgesi olan bütün tarımsal vasıtalar için finansman ihtiyacı sağlanabilmektedir. Vade süresi 12 aya kadar sınırlı olan ve vade sonuna kadar durağan faizle ödeme yapılan bu kredi ile satış fiyat teklifinin yahut proforma faturanın %75'ine kadar tutarlarda kredi kullanılabilmektedir. Tarım bankası'nın tarımsal yatırım kredisi için bankanın şubelerinden detaylı malumat alabilirsiniz: ziraat bankası şubeleri

Durağan faizli mesken kredisi bir başka sabit faizli kredi hizmetidir. Sabit faizli mortgage olarak da adlandırılan bu kredi ürünü ile mesken kredisini sabit faiz nispetıyla ödeme imkanını elde edeceksiniz. Ev kredisi için lüzumlu olan şartlar (evin ipotek edilmesi, konutun değerinin %75'ine kadar kredi alabilme, bazı durumlarda kefil) bu kredi seçeneği için de geçerlidir.

Akbank sabit faizli mesken kredisi'nden "efsunk kırmızı ev" ürünüyle faydalanabilirsiniz. Sitemizin "kredi hesaplama" sayfasında en uygun konut kredisi seçeneklerine ulaşabilirsiniz.

Share on Google Plus

About Unknown

0 yorum:

Yorum Gönder