Teb Web Şifresi Nasıl Alınır?

Teb web şubesi şifresi iyi mi alınır?




Teb müşterilerinin internet şubesini kullanabilmeleri için şifre alma işlemlerini nasıl gerçekleştireceğini bu makaleden okuyabilirsiniz.
Türk ekonomi bankası şubesiz bankacılık alanında internet sitesini sürekli yenileyerek müşterilerine uygar bir muamele platformu sunmaktadır. Ayrıca bankanın site alt yapısı da sürekli geliştirilerek emin bir hizmet verilmektedir. Hem kurumsal hem de bireysel müşterileri için türk iktisat bankası web şubesi adı altında sunulan hizmetten şifre alan tüm kullanıcılar yararlanabilir. 

Teb web şubesi şifre alma
Ilk kere şifre alacaklar için türk ekonomi bankası fazlaca kolay bir platform oluşturmuş. Direkt bankanın ana sayfası üzerinden işlemlerinize başlayabilirsiniz. Tabi ki bunun için öncelikle bankaya ilişik kredi kartınız veya banka kartınız olması gerekmektedir. Her ikisine de sahip değilseniz teb alan kişi olma bölümüne tıklayarak oluşturulan formu doldurunuz. şahsi bilgilerinizi girerek dolduracağınız biçim ile anında müracaat yapabilirsiniz.

şifre için teb internet adresine giriş yapmış olduktan sonrasında sağ üst köşede bireysel bankacılık altında yer alananında şifre kısmına tıklayınız. Oluşturulan sayfada kart tipinizi seçerek devam linkine tıklayınız. Ikinci ismimda seçtiğiniz kart tipinin bilgilerini girerek yeniden devam butonuna tıklayınız. Bu bilgilerin doğru olduğundan güvenilir olunuz. Sistem kayıtlarında mevcud bilgiler ile girdiğiniz bilgiler uyuşmazsa başvurunuz kabul edilmemektedir.

Teb web şube şifresi için üçüncü ismimda yer edinen kişisel bilgilerinizi de doğru bir şekilde girdikten sonrasında son adıma geçiniz. Bu adımda sistem sms doğrulama isteyecektir. Bankada kayıtlı olan cep telefon numaranıza gönderilen sms'teki şifreyi bu alana girerek işlemlerinizi tamamlayınız. şifrenizle giriş yapmak için türk iktisat bankası'nın internet sitesine giderek yukarıda yer edinen bireysel bankacılık bölümüne tıklayınız. Açılan sayfada talep eder t.C. Hüviyet numaranız ile isterseniz de kullanıcı bilgilerinizle oluşturduğunuz şifreyi yazarak sisteme giriş yapabilirsiniz. 
Türk iktisat bankasi internet şubesi şifre unutma

Teb internet şubesi üzerinden yeni şifre almakistediğinizde anında şifre kısmınü kullanabilirsiniz.Sırayla kredi kartı yada banka kartı tipi seçme, kartın numarasını girme, güvenlik numarasını ve şifresini yazma, cep telefonu numarasını ve emniyet kodunu girme işlemlerini tamamlayarak devam ediniz. şahsi bilgiler sayfasına geçiş yapıldığında istenilen detayları de girerek devam deyiniz. 

Sistem sms doğrulama alanına geçiş yaptığı sırada cep telefonunuza bir bildiri gelecektir. Bu mesajda yer edinen şifreyi alandaki boşluğa giriniz devam ediniz. Son aşamada yeni şifrenizi oluşturarak sisteme giriş yapabilirsiniz. Türk iktisat bankası web şubesi yeni şifre işlemlerinizi internet sitesi üzerinden yapamazsanız veya ekranda herhangi bir sıkıntı çıkarsa alan kişi temsilcilerinden yardımcı alabilirsiniz. Cepteteb uygulamasıyla da şifre alabileceğinizi unutmayınız.

Share on Google Plus

About Unknown

0 yorum:

Yorum Gönder